Voucher cazare Airbnb

Voucher cazare Airbnb

posted in: Vacanțe DIY | 0

Spotting.ro vă oferă un voucher de 100 Ron pe care îl puteți utiliza la prima rezervare făcută prin Airbnb.

Pentru a beneficia de voucher accesați link-ul: SpottingAirbnbVoucher

Ce este Airbnb?

Pe scurt, cu ajutorul Airbnb vă puteți căuta cazare în regim hotelier în case/apartamente particulare la prețuri mult mai accesibile față de tarifele practicate de hoteluri. Rezervați on-line și plătiți cu cardul prin intermediul Airbnb. Cu proprietarii vă întălniți la check-in când vă predau cheia și la sfârșitul sejurului, pentru a înnapoia cheile.

Cum funcționează Airbnb?

  1. Vă creați cont pe Airbnb și din motive de siguranță va trebui să încărcați o poză cu datele din pașaport/carte de identitate. Tot procedeul nu durează mai mult de 2 minute. Dacă preferați vă puteți conecta direct cu Facebook/Gmail.
  2. Vă alegeți o cazare în funcție de buget. Este recomandat să citiți și câteva recenzii despre apartamentul/casa pe care doriți să o rezervați. Aici veți putea afla informații utile de la persoane care stat deja acolo.
  3. Verificați dacă proprietarul cere depozit și care este suma cerută. Depozitul este suma ce acoperă eventualele pagube, acesta fiind blocat pe card pe tot timpul șederii și deblocat la plecare. Nu e cazul să vă speriați că nu vi se va returna depozitul întrucât acesta nu ajunge în contul gazdei, el este doar blocat temporar. Airbnb are niște reguli foarte stricte în ceea ce privește proprietarii, când vine vorba de depozit.
  4. Verificați cu grijă condițiile de anulare! Acestea pot varia în funcție de gazda aleasă. Unii returnează toată suma indiferent de momentul anulării, alții doar dacă anularea este făcută cu 5,10,15… zile înainte iar alții nu oferă posibilitatea anulării.
  5. Comunicarea cu proprietarul se face prin intermediul platformei Airbnb.

 

Călătorie plăcută! 🙂