Vara în Istanbul: 152€ bilet de avion și cazare 5 nopți cu mic dejun inclus

Vara în Istanbul: 152€ bilet de avion și cazare 5 nopți cu mic dejun inclus

posted in: Vacanțe DIY | 0
Istanbul este una dintre cele mai mari metropole din lume, având cea mai mare aglomerare umană a Europei. Începând cu 1985 a fost înscris pe lista patrimoniului mondial al UNESCO. Fiind situat în nord-estul Mării Marmara, este singurul oraș din lume ce se întinde pe malurile a două continente, Europa și Asia. Partea europeană se află în regiunea istorică Tracia, iar cea asiatică în Anatolia. Istanbul este un oraș plin de obiective turistice, fiecare cu istoria și importanța sa. Cele mai importante sunt concentrate în zona centrală, dar există și altele ce merită vizitate prin cartierele orașului. Datorită faptului că timp de 2000 de ani a fost capitala a două imperii total diferite, în Istanbul există multe situri istorice diverse, care sunt reflectate de vechile biserici, moschee, palate, muzee si bazaruri...

 

Vacanță DIY!
Mai jos găsești o propunere de vacanță în Istanbul la doar 152 euro, preț ce include biletul de avion și cazarea pentru o persoană în cameră dublă cu mic dejun inclus.

 

📆  PERIOADA: 11 - 16 august 2017
✈  ZBOR București ⇄ Istanbul: 109€ ➜ Rezervare
🏨  CAZARE RECOMANDATĂ: 43€ ➜ Rezervare
🏨  CAUTĂ CAZAREA IDEALĂCăutare
🏡  AIRBNB: Căutare

 

ℹ Info:
  • Aceasta este o recomandare de vacanță pe cont propriu (DIY) iar rezervările se fac personal accesând linkurile de mai sus.
  • Prețul ofertei include biletul de avion dus-întors și cazarea recomandată la cameră dublă pentru o persoană.
  • Tarifele afișate pot varia. Acestea sunt valabile în momentul postării ofertei și conțin toate taxele, conform site-ului de rezervări bilete și cazări. 
  • Recomandăm să efectuezi rezervările cât mai repede posibil pentru a putea beneficia de tarifele afișate.
  • Verifică întotdeauna actualitatea informațiilor în momentul rezervării.

 

 

Vrei să găsești bilete de avion la cele mai mici prețuri?
Folosește motorul nostru de căutare preferat: