Vacanță în Tenerife: 261€, zbor și cazare 7 nopți

Vacanță în Tenerife: 261€, zbor și cazare 7 nopți

posted in: Vacanțe DIY | 0
Tenerife, parte a arhipelagului Canare din Oceanul Atlantic, se situează la doar 300 km de coasta Africii de Nord. Această insulă fascinantă ne oferă temperaturi ridicate, peisaje romantice alcătuite din plaje spectaculoase, vulcani, munți cu păduri luxuriante, faună și floră exotică... Locuitorii insulei sunt foarte primitori iar prețurile din centrele comerciale sunt relativ accesibile. Viața de noapte vibrantă este oferită de cluburi, discoteci, restaurante, cazinouri sau baruri de plajă...

 

Vacanță DIY
Vă propunem o vacanță de vis în Tenerife la doar 261€!
Oferta include zborul și cazarea pentru o persoană în cameră dublă.

 

Rezervă accesând link-urile de mai jos:

 

ℹ Info:
  • Aceasta este o recomandare de vacanță pe cont propriu (DIY) iar rezervările se fac personal accesând linkurile de mai sus.
  • Prețul ofertei include biletul de avion dus-întors și cazarea recomandată la cameră dublă pentru o persoană. Pentru a beneficia de aceste prețuri, recomandăm să efectuați rezervările cât mai repede posibil.
  • Tarifele afișate sunt valabile în momentul postării ofertei și conțin toate taxele, conform site-ului de rezervări bilete și cazări. Nu percepem niciun comision suplimentar.
  • Verificați corectitudinea informațiilor în momentul efectuării rezervărilor. Călătorie plăcută!

 

Vrei să găsești bilete de avion la cele mai mici prețuri?