Vacanță în Ibiza: 218€ bilet de avion și cazare 6 nopți

Vacanță în Ibiza: 218€ bilet de avion și cazare 6 nopți

posted in: Vacanțe DIY | 0
Ibiza, a treia insulă ca mărime din arhipeleagul Balearelor, numită după arhitectura sa şi „Insula Albă”, face parte din patrimoniul UNESCO, fiind remarcată pentru biodiversitate și cultură. Orașul Ibiza are cea mai mare concentrație de cluburi în comparație cu oricare alt oraș din Europa - reputația sa privind viața de noapte agitată este perfect justificată. Cu toate acestea, insula nu și-a pierdut complet caracterul tradițional. Nordul insulei este acoperit de livezi de măslini, smochini și migdali, coline înverzite, iar zona de coastă este presărată cu golfuri stâncoase. Unul dintre locurile unde poate fi admirat un asemenea peisaj este Cala d’Hort în faţa căreia se află misterioasa stâncă Es Vedra. Insula are aproximativ 50 de plaje, de o frumuseţe aparte, cu nisip fin şi ape de un albastru cristalin. Plajele sunt diverse: pentru familii, plaje solitare, plaje animate.

 

Vacanță DIY!
Mai jos găsești o propunere de vacanță în Ibiza la doar 218 euro, preț ce include biletul de avion și cazarea pentru o persoană în cameră dublă.

 

📆  PERIOADA: 11 - 17 octombrie 2017
✈  ZBOR București ⇄ Ibiza: 102€ ➜ Rezervare
🏨  CAZARE RECOMANDATĂ: 116€ ➜ Rezervare
🏨  CAUTĂ CAZAREA IDEALĂCăutare
🏡  AIRBNB: Căutare

 

ℹ Info:
  • Aceasta este o recomandare de vacanță pe cont propriu (DIY) iar rezervările se fac personal accesând linkurile de mai sus.
  • Prețul ofertei include biletul de avion dus-întors și cazarea recomandată la cameră dublă pentru o persoană.
  • Tarifele afișate pot varia. Acestea sunt valabile în momentul postării ofertei și conțin toate taxele, conform site-ului de rezervări bilete și cazări. 
  • Recomandăm să efectuezi rezervările cât mai repede posibil pentru a putea beneficia de tarifele afișate.
  • Verifică întotdeauna actualitatea informațiilor în momentul rezervării.

 

 

Vrei să găsești bilete de avion la cele mai mici prețuri?
Folosește motorul nostru de căutare preferat: