Malta: 211€ bilet de avion și cazare 7 nopți la Hotel***

Malta: 211€ bilet de avion și cazare 7 nopți la Hotel***

posted in: Vacanțe DIY | 0
Malta, este un mic arhipelag în inima Mediteranei cu ape cristaline fermecătoare: golfuri stâncoase, mici plaje cu nisip roșu sau auriu, piscine naturale, peșteri subacvatice… un climat minunat, o gură de aer proaspăt. Mdina, vechea capitala a insulei, este considerată a fi una dintre cele mai frumoase cetăți medievale locuite din Europa, un labirint de străzi înguste și serpuite presărate cu biserici și palate. Insulele-surori ale Maltei, Gozo si Comino, oferă o diferență de ritm și peisaj față de Malta. Gozo, situat la numai o jumătate de oră cu feriboatul față de Malta, este impregnată cu mituri și secrete proprii. Insula Comino, situată la jumatatea distanței dintre Gozo și Malta, este un paradis pentru scufundători, pentru iubitorii sportului cu vela, scafandrii, surferi și drumeți. Laguna Albastră a insulei, cu apa sa de culoare turcoaz și plaja aurie, poate constitui ingredientul perfect pentru o excursie unică. Mai multe informații interesante despre Malta puteți citi aici.

 

Vacanță DIY!
Mai jos găsești o propunere pentru o vacanță Malta la doar 211 euro, preț ce include biletul de avion și cazarea pentru o persoană în cameră dublă.

 

📆  PERIOADA: 27 sept - 4 oct 2017
✈  ZBOR: Cluj ⇄ Malta: 98€ ➜ Rezervare
🏨  CAZARE RECOMANDATĂ: 113€ ➜ Rezervare
🏨  CAUTĂ CAZAREA IDEALĂCăutare
🏡  AIRBNB: Căutare

 

ℹ Info:
  • Aceasta este o recomandare de vacanță pe cont propriu (DIY) iar rezervările se fac personal accesând linkurile de mai sus.
  • Prețul ofertei include biletul de avion dus-întors și cazarea recomandată la cameră dublă pentru o persoană.
  • Tarifele afișate pot varia. Acestea sunt valabile în momentul postării ofertei și conțin toate taxele, conform site-ului de rezervări bilete și cazări. 
  • Recomandăm să efectuezi rezervările cât mai repede posibil pentru a putea beneficia de tarifele afișate.
  • Verifică întotdeauna actualitatea informațiilor în momentul rezervării.

 

 

Vrei să găsești bilete de avion la cele mai mici prețuri?
Folosește motorul nostru de căutare preferat: