Madeira: 276€, zbor și cazare 7 nopți la Hotel***

Madeira: 276€, zbor și cazare 7 nopți la Hotel***

posted in: Vacanțe DIY | 0
Madeira, arhipelagul portughez din Atlanticul de Nord, este alcătuit din 2 insule locuite și două insule sălbatice. Situat la aproximativ 580 km de coasta africană, 860 km de Lisabona și la 400 de kilometri nord de insulele Canare, arhipelagul face parte din Macaronesia, o regiune de orgine vulcanică, alături de insulele Capul Verde, Azore, Selvagens și Canare. Pentru că beneficiază de un climat favorabil de-a lungul întregului an, arhipelagul este supranumit Insulele Eternei Primăveri. Insulele sunt faimoase pentru vinul de Madeira, precum și pentru vegetația și fructele subtropicale. Pădurea de dafini "Laurisilva" de pe insula Madeira a fost înscrisă în anul 1999 pe lista patrimoniului cultural și natural mondial al UNESCO...
Vacanță DIY!
Mai jos găsești o propunere de vacanță în Madeira la doar 276 euro, preț ce include biletul de avion și cazarea la Hotel*** pentru o persoană în cameră dublă. De asemenea la dus vei avea ocazia să vizitezi căteva ore Londra, deoarece datorită escalei vei petrece o noapte în capitala Marii Britanii. În prețul afișat este inclusă atât cazarea din Madeira, cât și cea din Londra.

 

📆  PERIOADA: 10 - 17 octombrie 2017
✈  ZBOR București ⇄ Madeira: 199€ ➜ Rezervare
🏨  CAZARE RECOMANDATĂ Londra: 26€ ➜ Rezervare
🏨  CAZARE RECOMANDATĂ Madeira: 51€ ➜ Rezervare
🏨  CAUTĂ CAZAREA IDEALĂCăutare
🏡  AIRBNB: Căutare

 

ℹ Info:
  • Aceasta este o recomandare de vacanță pe cont propriu (DIY) iar rezervările se fac personal accesând linkurile de mai sus.
  • Prețul ofertei include biletul de avion dus-întors și cazarea recomandată la cameră dublă pentru o persoană.
  • Tarifele afișate pot varia. Acestea sunt valabile în momentul postării ofertei și conțin toate taxele, conform site-ului de rezervări bilete și cazări. 
  • Recomandăm să efectuezi rezervările cât mai repede posibil pentru a putea beneficia de tarifele afișate.
  • Verifică întotdeauna actualitatea informațiilor în momentul rezervării.

 

 

Vrei să găsești bilete de avion la cele mai mici prețuri?
Folosește motorul nostru de căutare preferat: