Lago di Garda: 132€ bilet de avion, transfer și cazare 3 nopți la Hotel*** cu mic dejun inclus

Lago di Garda: 132€ bilet de avion, transfer și cazare 3 nopți la Hotel*** cu mic dejun inclus

posted in: Vacanțe DIY | 0
Lacul aplin Lago di Garda este cel mai mare lac din Italia. Malul lacului este înconjurat de sate pitorești, castele medievale şi plaje. Windsurfing-ul, navigația şi drumeţiile sunt activităţi populare în rândul turiştilor. Recomandăm un tur complet de lac pe șoseaua costieră, lacul având un peisaj variat, cu plaje bine întreținute situate de-a lungul ţărmului de sud şi cu faleze stâncoase pe coasta de nord, unde se zărește și Monte Rocchetta. Cel mai înalt vârf al muntelui atinge 1575 m fiind ornat cu obiective militare din anii primului război mondial. În centrul malului sudic, pe o frumoasă peninsulă, se întinde fascinantul oraş Sirmione, mărginit de un castel minunat și de un labirint de ruine romane. Mai multe detalii despre acest loc minunat puteți citi aici.
Vacanță DIY!
Mai jos găsești o propunere pentru o vacanță la Lago di Garda la doar 132 euro, preț ce include biletul de avion, transferul și cazarea pentru o persoană în cameră dublă.

 

📆  PERIOADA: 18 - 21 octombrie 2017
✈  ZBOR: București ⇄ MIlano: 39€ ➜ Rezervare
🚆  TREN: Milano ⇄ Desenzano Del Garda-Sirmione: 19€ Rezervare
🏨  CAZARE RECOMANDATĂ: 74€ ➜ Rezervare
🏨  CAUTĂ CAZAREA IDEALĂCăutare
🏡  AIRBNB: Căutare

 

ℹ Info:
  • Aceasta este o recomandare de vacanță pe cont propriu (DIY) iar rezervările se fac personal accesând linkurile de mai sus.
  • Prețul ofertei include biletul de avion dus-întors, transferul și cazarea recomandată la cameră dublă pentru o persoană.
  • Tarifele afișate pot varia. Acestea sunt valabile în momentul postării ofertei și conțin toate taxele, conform site-ului de rezervări bilete și cazări. 
  • Recomandăm să efectuezi rezervările cât mai repede posibil pentru a putea beneficia de tarifele afișate.
  • Verifică întotdeauna actualitatea informațiilor în momentul rezervării.

 

 

Vrei să găsești bilete de avion la cele mai mici prețuri?
Folosește motorul nostru de căutare preferat: