City-break Milano: 86€, zbor și cazare 3 nopți cu mic dejun inclus

City-break Milano: 86€, zbor și cazare 3 nopți cu mic dejun inclus

posted in: Vacanțe DIY | 0
Milano, fiind una din cele mai frumoase orașe ale lumii, are foarte multe atracții turistice pentru toate gusturile - de la parcuri, muzee, catedrale, galerii de artă până la numeroasele magazine, pentru shopping addict-ul din tine. Cea mai bună perioadă pentru a vizita orașul este toamna și primăvara datorită vremii placute și a numeroaselor evenimente în aer liber...
Ai decis că această vacanță este potrivită pentru tine dar nu vrei să scoți prea mulți bani din buzunar? Aruncă o privire peste articolul nostru City break la Milano – low cost pentru inspirație.

 

Vacanță DIY!
Mai jos găsești o propunere de vacanță în Milano la doar 86€, preț ce include biletul de avion și cazarea pentru o persoană în cameră dublă cu mic dejun.

 

📆  PERIOADA: 24 - 27 sept 2017
✈  ZBOR Timișoara ⇄  Milano: 17€ ➜ Rezervare
🏨  CAZARE RECOMANDATĂ: 69€ ➜ Rezervare
🏨  CAUTĂ CAZAREA IDEALĂCăutare
🏡  AIRBNB: Căutare

 

ℹ Info:
  • Aceasta este o recomandare de vacanță pe cont propriu (DIY) iar rezervările se fac personal accesând linkurile de mai sus.
  • Prețul ofertei include biletul de avion dus-întors și cazarea recomandată la cameră dublă pentru o persoană. Pentru a putea beneficia de aceste prețuri, recomandăm să efectuezi rezervările cât mai repede posibil.
  • Tarifele afișate sunt valabile în momentul postării ofertei și conțin toate taxele, conform site-ului de rezervări bilete și cazări. Nu percepem niciun comision suplimentar.
  • Nu uita să verifici corectitudinea informațiilor în momentul efectuării rezervărilor. Călătorie plăcută!

 

 

Vrei să găsești bilete de avion la cele mai mici prețuri?
Folosește motorul nostru de căutare preferat: