Calabria: 107€ bilet de avion și cazare 4 nopți la Hotel*** cu mic dejun inclus

Calabria: 107€ bilet de avion și cazare 4 nopți la Hotel*** cu mic dejun inclus

posted in: Vacanțe DIY | 0
Calabria este printre regiunile cele mai fermecătoare din Italia de Sud care cuprinde munți înalți, păduri extinse, orașe istorice, toate înconjurate de două mări – Marea Tirenă și Marea Ionică. Coasta oferă peisaje de o frumusețe rară, o relaxare feerică, cu o atmosferă ce amintește de vremurile pierdute. Orașul Tropea este un orășel fermecător pe stâncile de pe Coasta Zeilor, renumită pentru plajele superbe cu nisip alb, apa cristalină unde se poate face snorkelling și pesteri incredibile. Pentru excursiile de o zi recomandăm orașele Catanzaro, Crotone sau Lamezia...

 

Vacanță DIY!
Mai jos găsești o propunere de vacanță în Calabria la doar 107 euro, preț ce include biletul de avion, transferul cu tren și cazarea la Hotel*** pentru o persoană în cameră dublă, cu mic dejun inclus.

 

📆  PERIOADA: 26 - 30 oct 2017
✈  ZBOR: București ⇄ Lamezia Terme: 39€ ➜ Rezervare
🚆  TREN: Lamezia Terme ⇄ Tropea: 9€ Rezervare
🏨  CAZARE RECOMANDATĂ: 59€ ➜ Rezervare
🏨  CAUTĂ CAZAREA IDEALĂCăutare
🏡  AIRBNB: Căutare

 

ℹ Info:
  • Aceasta este o recomandare de vacanță pe cont propriu (DIY) iar rezervările se fac personal accesând linkurile de mai sus.
  • Prețul ofertei include biletul de avion dus-întors, transferul cu tren și cazarea recomandată la cameră dublă pentru o persoană.
  • Tarifele afișate pot varia. Acestea sunt valabile în momentul postării ofertei și conțin toate taxele, conform site-ului de rezervări bilete și cazări. 
  • Recomandăm să efectuezi rezervările cât mai repede posibil pentru a putea beneficia de tarifele afișate.
  • Verifică întotdeauna actualitatea informațiilor în momentul rezervării.

 

 

Vrei să găsești bilete de avion la cele mai mici prețuri?
Folosește motorul nostru de căutare preferat: