Cea mai înaltă cascadă din lume?

Cea mai înaltă cascadă din lume?

posted in: Trips & Tricks | 0

Salto del Angel (Cascada Îngerului) este cea mai înaltă cascadă din lume!
Având înălțimea de 978 metri, cascada Angel este una dintre cele mai mari atracții turistice din Venezuela, deși este destul de greu de ajuns deoarece se află în mijlocul junglei.

Se poate ajunge cu avioane de mici dimensiuni din Caracas sau din orașul Bolivar, dar culmile abrupte din zonă îngreunează zborul și îl fac destul de periculos. Din Bolivar sau Guayana se poate face o excursie combinată: mers pe jos, prin apa și prin aer, pentru a admira superbele peisajele, dar trebuie avut în vedere că drumul durează 13 ore.

Cascada a fost descoperită în anul 1937 de către pilotul american Jimmie Angel, al cărui nume îl poartă.

Salto del Angel

Salto del Angel (Cascada Îngerului) este cea mai înaltă cascadă din lume! Având înălțimea de 978 metri, cascada Angel este una dintre cele mai mari atracții turistice din Venezuela, deși este destul de greu de ajuns deoarece se află în mijlocul junglei. Se poate ajunge cu avioane de mici dimensiuni din Caracas sau din orașul Bolivar, dar culmile abrupte din zonă îngreunează zborul și îl fac destul de periculos. Din Bolivar sau Guayana se poate face o excursie combinată: mers pe jos, prin apa și prin aer, pentru a admira superbele peisajele, dar trebuie avut în vedere că drumul durează 13 ore. Cascada a fost descoperită în anul 1937 de către pilotul american Jimmie Angel, al cărui nume îl poartă.https://spotting.ro/2017/01/30/cea-mai-inalta-cascada-din-lume/

Posted by Spotting on 30 Ianuarie 2017

Leave a Reply