Spotting.ro este conceput special persoanelor pasionate de călătorii și a celor ce doresc să descopere lumea organizându-și vacanțele pe cont propriu. Împărtășim idei și inspirație pentru următoarea vacanță și recomandăm cele mai rentabile oferte!
Alcătuim o echipă de călători pasionați și vă punem la dispoziție un portofoliu al locurilor vizitate în care oferim sfaturi și trucuri despre modalitățile cele mai avantajoase de a explora destinațiile mult visate.
Întrucât nu suntem agenție de turism, excursiile sau city break-urile prezentate nu sunt organizate de către noi. Rezervările trebuiesc făcute personal iar prețurile sunt cele afișate pe site-urile de profil.
Asigurați-vă de actualitatea informațiilor în momentul rezervării deoarece pot apărea eventuale modificări. Nu solicităm niciodată comisioane, taxe sau date personale.
Informațiile prezente în conținutul website-ului au scopul de a vă îndruma să vă organizați vacanțele cât mai eficient, obținând cele mai mici prețuri, atât la cazare cât și la transport.
Pentru întrebări sau propuneri ne puteți contacta la adresa de e-mail: admin@spotting.ro