O zi în Howth, Irlanda – photo story

La doar 15 km de Dublin, localitatea Howth e un loc pitoresc, cu o faleză stâncoasă, multe străduțe și evident numeroase pub-uri ce servesc „fish and chips” proaspăt cu un gust perfect. Farmecul portului cu farul ei, atrage mulți curioși care vor să evadeze de nebunia capitalei irlandeze.

În timpul vizitei noastre în Dublin am ales să petrecem o zi în acest mic paradis. Pe parcursul traseului am avut parte de soare, de nori, de vânt, de valuri… iar pentru că am rămas plăcut impresionați, am hotărât să împărtășim cu voi frumusețile ce le oferă acestă mică suburbie.

Pozele vorbesc de la sine 🙂howth_ir_port

howth_far_irlandahowth_dublin_fairlanda_farul_bailey_howthhowth_casa_irlandahowth_irlanda_norihowth_irIf it swims we have it, Howthhowth_irlanda_porthowt_dublin_irlandahowth_dublin_lofthowth_ir_pubhowth_irlandahowth_irlanda_porthowth_irlanda_vaporhowth_port_norihowth_irlanda_pubhowth_pubhowth_pub_irhowth_peste_irlandahowth_irlanda_fish_chipshowth_irlanda_stradahowth_irlanda3irlanda_howthBench on the pier, Howthirlanda_howth_dublin

 

Anunțuri

6 gânduri despre „O zi în Howth, Irlanda – photo story

  1. Dor de Irlanda!
    Ultima data am fost în Galway, anul trecut în luna mai. Dooor de ținutul veșnic verde, de curcubeul zărit în dimineți după ploaie, de Atlantic, dor de… tot ce înseamnă acest ținut misterios !
    Mulțumesc!
    Superbe imagini! 😊

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s